Condicions Generals de Contractació i d'Ús

"www.discersa.com" (d'ara endavant el Lloc web) és un portal de comerç electrònic el titular del qual és Discer, S.L., Encuny, 20, 08038 Barcelona amb NIF B-58190455, inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, en el Tom 7418, Llibre 6686, Secció 2a, Foli 54, Fulla 85113, Inscripció 1a.

Poden contactar amb nosaltres, a més d'estar a la seva disposició en les nostres oficines, usant els següents mitjans:

 • Per correu electrònic a través de l'adreça info@discersa.com
 • Per telèfon al número d'atenció al client +34 932 232 940.

Última modificació: 01/03/2023

1. DESCRIPCIÓ DELS PRODUCTES

 1. Encara que posem la nostra màxima obstinació, la descripció i especificació dels productes en el Lloc web és només aproximada i ens reservem el dret de fer canvis que no afectin materialment la qualitat o el rendiment d'aquests productes.
 2. Podem corregir qualsevol error que aparegui en el lloc web o retirar qualsevol producte de la venda sense incórrer en responsabilitat. El preu i la disponibilitat també estan subjectes a canvis sense previ avís.
 3. D'igual manera, les imatges dels productes que mostra el Lloc web, són merament il·lustratives i poden, en alguns casos, estar obsoletes, mostrar una informació errònia en l'etiqueta o mostrar uns detalls que no es corresponguin amb la imatge del producte adquirit.
 4. En el cas que no s'indiqui el contrari, la capacitat de les ampolles de vi serà de 75 cl. i la capacitat de les ampolles de destil·lats serà de 70 cl.

2. COMANDES DE PRODUCTES

 1. Pot demanar productes del Lloc web enviant un formulari de comanda completada a través del procediment de compra o per qualsevol altre mitjà que ofereixi est.
 2. Li confirmarem l'acceptació de la seva comanda per correu electrònic a l'adreça que ens hagi facilitat i l'enviament d'aquest correu electrònic (tant si es rep com si no) constitueix el contracte entre totes dues parts.

3. EL PREU I EL PAGAMENT DELS NOSTRES PRODUCTES

 1. A més del preu, haurà de pagar les despeses d'enviament que s'indiquen en el lloc web en el moment en què acceptem la seva comanda, tret que tingui dret al lliurament gratuït. L'import d'aquestes despeses varia segons el mètode de lliurament i l'adreça de lliurament que especifiqui en la seva comanda.
 2. El pagament es realitza amb targeta de crèdit, PayPal o qualsevol altre mitjà de pagament disponible en el moment en què acceptem la seva comanda. (els mètodes de pagament que acceptem es troben en el Lloc web en el moment en què realitza la seva comanda). Els reemborsaments es faran generalment pel mateix mitjà que es va realitzar el pagament original.
 3. Encara que s'ha posat la màxima cura en la qualitat del contingut d'aquest lloc, pot haver-hi ocasionalment errors i els articles poden tenir un preu erroni. En aquest cas, ens posarem en contacte amb vostè per a preguntar-li si desitja cancel·lar la comanda, o simplement cancel·lar-lo i notificar-l'hi, a la nostra pròpia discreció. No estem obligats a subministrar els articles al preu incorrecte.

4. LLIURAMENT DE PRODUCTES

 1. Ens encarregarem del lliurament dels productes que demani pel mètode i a l'adreça que especifiqui en el procediment de compra. El temps de lliurament no serà essencial per al contracte entre Vostè i nosaltres. Podem utilitzar proveïdors de serveis de tercers per als lliuraments.
 2. Si no accepta el lliurament dels productes o no proporciona instruccions de lliurament adequades, podem cancel·lar la seva comanda i conservar els productes. En aquest cas, li reemborsarem el cost dels productes, però vostè continuarà sent responsable de pagar les despeses de lliurament.
 3. Si hi ha un error o qualsevol altre problema de lliurament respecte als productes demanats, ha de notificar-nos per escrit dins dels 3 dies següents a la data de lliurament. No serem responsables de cap pèrdua o mal si no ho fa.

5. DISPONIBILITAT

 1. La informació de disponibilitat del producte és aproximada. En cas que en el moment de processar la seva comanda no hi hagués la quantitat necessària per a completar la seva sol·licitud, modificaríem la comanda original i procediríem a retornar-li la diferència.
 2. És possible que en casos especials, ens posem en contacte amb Vostè per a oferir-li una alternativa al producte triat en un primer moment. En cap cas constitueix una obligació per part de Vostè, per la qual cosa podrà triar aquesta opció o reclamar la devolució de la diferència en l'import de la comanda.
 3. Ens reservem la possibilitat de limitar la compra d'uns certs productes o exigir una quantitat mínima d'unitats. Qualsevol de les dues situacions serà convenientment informada en el moment de la compra.
 4. Ens reservem el dret de cancel·lar una comanda confirmada per falta de disponibilitat encara que en el moment de la compra, la informació que oferís el Lloc web indiqués el contrari.

6. CANCEL·LACIÓ I DEVOLUCIONS

 1. Vostè té dret a cancel·lar la seva comanda, sense cap cost, en qualsevol moment abans que aquest hagi començat la fase de preparació. Li serà retornat íntegrament l'import cobrat pel mateix mitjà utilitzat en el pagament de la comanda en un termini màxim de 10 dies.
 2. Per a sol·licitar la cancel·lació de la comanda això haurà d'escriure un correu electrònic a l'adreça info@discersa.com indicant la seva sol·licitud.
 3. Una vegada la comanda ha començat a preparar-se, ja no es podrà cancel·lar la comanda i Vostè haurà d'exercir el seu Dret de Desistiment que es detalla més endavant.
 4. Si hagués ocorregut qualsevol incidència en el transport, l'usuari/client té dret a la reposició de la comanda en el menor termini possible. Per a poder gestionar aquest tipus d'incidències, serà imprescindible deixar constància de l'ocorregut en l'albarà de lliurament i comunicar la mateixa a l'agència de transport.
 5. En el cas improbable que l'usuari/client rebés un producte danyat o en mal estat, haurà de comunicar-nos-ho en el termini màxim de 3 dies per correu electrònic a l'adreça info@discersa.com. En ell, haurà d'indicar la màxima informació sobre la incidència perquè puguem donar una solució el més eficaç possible.

7. DRET DE DESISTIMENT

 1. En el cas que l'usuari/client ostenti la condició de consumidor, d'un termini de catorze (14) dies naturals, després de la recepció del Producte, per a exercir el seu dret de desistiment sense haver de justificar raons o tenir cap sanció.
 2. De conformitat amb l'article 102.d) del Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, o sent aplicable el subministrament de béns que puguin deteriorés o caducar amb rapidesa, per la qual cosa no es podrà exercir el dret de desistiment sobre les ampolles que hagin estat obertes, per exemple, a causa de la ràpida deterioració del contingut en tals casos.
 3. Dins del termini indicat, l'usuari/client haurà de notificar la seva intenció de desistir notificant-lo per correu electrònic a l'adreça info@discersa.com. En l'haurà d'indicar totes les seves dades identificatives així com el número de comanda.
 4. Una vegada rebut el producte i verificat el seu correcte estat, retornarem l'import integro de la mercaderia retornada en un termini màxim de 15 dies hàbils pel mateix mitjà de pagament utilitzat.
 5. Queda explícitament exclòs de l'import de la devolució els costos del transport original. D'igual manera, els costos del transport de retorn que seran a càrrec de l'usuari/client.

8. EDAT LEGAL DELS USUARIS

 1. El present Lloc web no tenen continguts ofensius o inadequats per a menors d'edat. No obstant això, no es permet l'ús a menors de 18 anys.
 2. Per a respectar la legislació vigent prohibim la contractació o reserva de productes i/o serveis a menors de 18 anys o incapacitats legals.
 3. No està permesa en cap concepte, la venda de begudes alcohòliques a menors de 18 anys. Es recomana moderació en el seu consum.
 4. En qualsevol cas, l'usuari/client és l'únic responsable de conèixer les normatives en matèria de venda de begudes alcohòliques al seu país.

9. FACTURACIÓ

 1. Li farem arribar els facturis dels seves comandis per correu electrònic en format PDF una vegada realitzem el procés administratiu corresponent.
 2. Si Vostè és un ciutadà de fora de la UE, podrà sol·licitar la recuperació de l'IVA pagat en formalitzar la comanda. Per a realitzar aquesta gestió haurà de retornar per correu postal, la còpia impresa de la factura rebuda i segellada per la duana del país de la UE que va tramitar la seva sortida. No s'acceptaran sol·licituds passats 2 mesos de la data de facturació. D'igual manera, ens reservem el dret d'aplicar un càrrec administratiu per a la realització d'aquest tràmit.

10. LLIURAMENTS

 1. En funció del tipus de transport triat l'informarem puntualment de l'estat del lliurament de la seva comanda.
 2. Calç destacar que els terminis indicats, en formalitzar la comanda, són estimats.

11. TARGETES REGAL / CODIS DE REGAL / CUPONS DE DESCOMPTE

 1. Els targetes de regal, codis de regal o cupons de descompte que Vostè pugui rebre, dins del nostre programa de fidelització, podran ser utilitzats en la següent compra que realitzi.
 2. Els targetes de regal, codis de regal o cupons de descompte que Vostè pugui rebre no són d'ús nominatiu i podran ser canviats per qualsevol persona que disposi d'ells.
 3. En cap cas, l'import o quantitat de producte canviat podran superar l'import de la comanda original abans d'aplicar el descompte inclòs en la targeta de regal, codi de regal o cupó de descompte.
 4. La promoció inclosa en els targetes de regal, codis de regal o cupons de descompte no podran ser canviades per diners.

13. ATENCIÓ AL CLIENT

 1. Si necessita obtenir informació addicional sobre l'estat de la seva comanda, una devolució o si te alguna reclamació sobre la seva comanda, pot comunicar-se amb el nostre “Servei d'Atenció al Client”.
 2. Estem disponibles per a atendre els seves consultis per telèfon en el +34 932 232 940, durant el nostre horari d'oficina. També pot enviar un correu electrònic a l'adreça info@exqlusives.com i ens posarem en contacti amb vostè al més aviat possible.
 3. Per a assegurar una atenció directa i personalitzada per part del nostre departament d'atenció al client en cas que tingui alguna reclamació, li proporcionarem un número d'identificació i li enviarem per correu electrònic un comprovant de la reclamació presentada.
 4. Ens comprometem a respondre a totes els reclamacions rebudes en el menor temps possible, i en tot cas, dins del termini màxim d'un mes a partir de la presentació de la reclamació.

14. PLATAFORMA UE RESOLUCIÓ EXTRAJUDICIAL DE LITIGIS EN LÍNIA

 1. D'acord amb el que és disposa en l'article 14 del Reglament 524/2013 relatiu a la resolució alternativa de litigis en matèria de consum, l'informem que la plataforma de resolució de litigis en línia ("ODR Platform, En línia Disputi Resolution") està llaura en funcionament per a tots els països de la Va unir Europea, incloent-hi Espanya.
 2. Pel que fa a Espanya, la Comissió Europea ha seleccionat al Centre Europeu del Consumidor, que és troba sota la tutela de l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició, per a actuar com a punt de contacti de la plataforma i brindar assistència i suport per a presentar reclamacions a través d'aquesta plataforma.
 3. En l'hipotètic cas que és produeixi qualsevol conflicte entri Vostè i nosaltres, existeix aquest procediment europeu, senzill, multilingüe i accessible per a la resolució dels mateixos a través del següent enllaç:
  https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.xou&lng=és

15. LEGISLACIÓ I JURISDICCIÓ

 1. Els presents condicions generals s'interpretessin de conformitat amb la legislació espanyola vigent en la matèria, que s'aplicarà alternativament a totes els matèries no tractades en aquestes (Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic).
 2. En cas de litigi o controvèrsia entri els Parts en relació amb la interpretació, execució, incompliment, resolució o nul·litat de part o de la totalitat del present Acord, els Parts, renunciant al fur que pogués correspondre'ls, als jutjats i tribunals del domicili de l'usuari per a la resolució de qualsevol conflicte que pogués sorgir en relació amb aquestes Condicions.
 3. L'Usuari del lloc web queda informat de l'anterior i accepta voluntàriament els presents condicions generals.
 4. Per a més informació posi's en contacti amb el servei d'atenció al client.

16. NUL·LITAT I INEFICÀCIA DELS CLÀUSULES

Si qualsevol clàusula inclosa en els presents Condicions Generals fos declarada totalment o parcialment, nul·la o ineficaç, tal nul·litat o ineficàcia tan sols afectarà aquesta disposició o a la part de la mateixa que resulti nul·la o ineficaç, subsistint els presents Condicions Generals en tota la resta, considerant-se tal disposició totalment o parcialment per no inclosa.